Última hora: Amb les noves mesures contra la COVID-19, molts programes de ràdio o actes anunciats a l'agenda poden haver estat anul·lats o ajornats.

 

Recursos Multimèdia

Aquesta secció pretén ser una selecció de recursos visuals adreçats a la promoció i el coneixement de la sardana, entesa com a dansa i com a música, en totes les seves vessants. Consta de:

  • Banc d'imatges: Repositori de fotografies professionals i semiprofessionals. A més de mostrar la realitat d'actes sardanistes concrets, el seu proposit principal és crear un catàleg de fotografies artístiques d'alta qualitat que puguin ser reutilitzades per a la promoció de la sardana en qualsevol àmbit. Consulteu les condicions de llicència de cada fotografia abans d'utilitzar-la.

  • Vídeos: Preselecció de vídeos propis i de tercers adreçats a mostrar ràpida i efectivament la sardana i la música de cobla en totes les seves vessants. Aquesta secció no pretén competir amb youtube, vimeo o recursos similars pel que fa a la quantitat de vídeos a mostrar. El seu objectiu és oferir un recull categoritzat de gravacions de qualitat d'imatge, sonora i de continguts, que permetin presentar de forma professional i acurada tot el que la sardana i la cobla tenen per oferir. Les categories d'aquesta secció us permetran gaudir amb el so de la cobla i de la sardana (juntes i per separat), veureu bons dansaires i concerts, i podreu accedir a reportatges i recursos educatius d'allò més divers.