Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012.OK | Mes informació
Política de privacitat :: PortalSardanista

Última hora: Aquests dies, els webs 'portalsardanista.cat, lsda.cat i exposardanes.cat' poden patir avaries per canvis en el servidor. Disculpeu les molèsties.

 

Política de privacitat

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caire Personal, la Confederació Sardanista de Catalunya informa que les dades personals facilitades mitjançant els formularis d'aquest web o per correu electrònic, seran incorporats als fitxers corresponents, degudament registrats a l'Agencia Española de Protección de Datos, sota la responsabilitat de la Confederació Sardanista de Catalunya. Les dades d'aquest fitxer serveixen per a la gestió administrativa, comercial (inclòs l'enviament de correus i butlletins) o econòmica de l'entitat. En utilitzar els formularis de registre d'aquest web, el remitent atorga el seu consentiment per ser inclòs en el fitxer esmentat. En qualsevol moment, l'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ja sigui mitjançant els mecanismes implementats en el propi web, o mitjançant sol·licitud escrita i signada a l'adreça postal o de correu electrònic de la Confederació Sardanista de Catalunya, indicades a l'inici d'aquest document. Les sol·licituds escrites hauran d'incloure nom, cognoms, fotocòpia del DNI del remitent, i instruccions precises sobre l'acció que es demana.

Les dades dels usuaris no seran facilitades a tercers més enllà del que sigui necessari per a la prestació del servei o la relació amb l'usuari, i en cap cas seran venudes.