Nou Infosardana (setmanal)

L’agenda de PortalSardanista s’actualitza gairebé cada dia, permet cercar per múltiples criteris i incorpora informació avançada de molts actes (els programes que s’hi interpretaran, mapes per arribar-hi, etc).

Malgrat tota aquesta flexibilitat, alguns usuaris preferirien la comoditat de rebre regularment l’agenda a casa combinada, a més, amb les darreres notícies del món de la sardana. Pensant en ells, hem reinventat Infosardana, el butlletí que fins ara tenia una periodicitat mensual i una distribució bastant més restringida. El nou Infosardana passa a tenir una freqüència setmanal i es maqueta automàticament cada dia amb la darrera informació que tinguem en el web en el moment d'enviar-lo als subscriptors. A més, esdevé una eina molt més oberta, ja que tothom pot subscriure's per rebre'l gratuïtament al seu correu.

Per subscriure's, només cal tenir un compte d’usuari a PortalSardanista. Si no ho heu fet encara, creeu-vos-en un des de l'enllaç "Registra't" de la part superior de la pantalla. Durant el procés d'alta, indiqueu quin dia de la setmana voleu rebre el butlletí i ja està. Entrant al vostre perfil, podreu canviar el dia d'enviament o donar-vos de baixa sempre que vulgueu.

Cada edició d'Infosardana inclou l'agenda sardanista des del dia de la seva publicació fins al diumenge de la setmana següent. Malgrat que això fa que algunes activitats apareguin en més d''un butlletí, també permet que els realitzadors de programes de ràdio es subscriguin per rebre el butlletí el mateix dia que graven el programa (i així garanteixen que tenen la informació més actual), i puguin radiar les activitats de tota la següent setmana consultant un únic document.

Com preferiu conèixer l'agenda i les notícies del món de la sardana? Amb la comoditat de rebre Infosardana a casa o amb la completesa del web PortalSardanista.cat, on les actualitzacions són pràcticament diàries i on trobareu molts programes d'actes i mapes per arribar-hi? La decisió és ben vostra!