Notícies

Visita a la fàbrica de San Miguel amb la Confederació Sardanista de Catalunya
Dt. 16-Abr-2019

La Confederació Sardanista de Catalunya ofereix la possibilitat de vistar la fàbrica de San Miguel, arran de la col·laboració amb aquesta marca. Serà el proper dijous 2 de maig, durant tot el dia, a les instal·lacions de Lleida, amb dinar inclòs, per només 10 €.

El programa preveu que a les 8:30 h. se surti amb autocar des del centre de Barcelona, amb esmorzar previst per a tothom a mig camí. Un cop s'arribi a Lleida, cap a les 12:00 h., es farà la visita a la fàbrica de cervesa. Tot seguit hi haurà un dinar maridat amb cervesa, i cap a les 18:00 h. es tornarà a Barcelona.

Per reservar la plaça cal enviar un correu electrònic a info@confsardanista.cat o bé telefonar al 93 319 76 37. Les places són limitades. La confirmació de la plaça serà només quan es faci el pagament del cost de l'activitat, tal i com s'explicarà des de la secretaria de la Confederació Sardanista de Catalunya. L'única condició és que cal ser major d'edat.

San Miguel col·labora amb la Confederació Sardanista de Catalunya des del 2015 i patrocina l'edició de la Guia Sardanista des del 2016. També ofereix als grans esdeveniments sardanistes la possibilitat de comprar producte a un preu ajustat.