Notícies

Una síntesi de la Final de La Sardana de l'Any'19, per 'TVC'
Dj. 19-Nov-2020

Aquest proper dissabte 28 de novembre, a les 21:55 h. pel 33 es podrà veure un resum del Concert-Final de La Sardana de l'Any'19, celebrat recentment al Teatre La Passió d'Esparreguera. Aquesta emissió és possible gràcies a les gestions desenvolupades per la Confederació Sardanista de Catalunya des de setembre i a l'acord de patrocini de l'esdeveniment de Bonpreu i Esclat.

L'emissió serà d'1 hora i s'hi oferiran les 12 sardanes finalistes, així com una selecció de l'espectacle de l'Esbart Dansaire de Rubí de la 2a part, juntament amb les sardanes guanyadores dels 3 premis: el Popular, el Joventut, i el de la Crítica. El programa es basa en la retransmissió oferta en directe per internet. La Confederació Sardanista de Catalunya n'ha fet un muntatge i edició especials per oferir-ne un resum televisiu, tenint en compte el temps disponible a la graella televisiva.

El passat dissabte 21 de novembre, a les 11:35 h., ja es va oferir aquest resum per TV3. Aquesta doble emissió s'emmarca en la celebració de la setmana dedicada a la cultura per part de TVC. Pot ser una magnifica ocasió per donar a conèixer el certamen entre el gran públic, així com la sardana i la música per a cobla.

El concert complet està disponible al YouTube de la Confederació Sardanista de Catalunya, i ja l'han vist més de 5.000 persones.