Notícies

Torna el curset de sardanes a la Casa de la Sardana
Dc. 11-Set-2019

Aquest proper dilluns 7 d'octubre torna el curset per a adults per aprendre a ballar sardanes, a la Casa de la Sardana (c/ del Pou de la Figuera, 15). Serà cada dilluns, de les 18:00 h. a les 19:00 h. i durarà fins el dilluns 9 de desembre.

Enguany hi haurà 2 nivells: iniciació i perfeccionament, gràcies a la bona acollida i interès dels alumnes de l'any passat. Els monitors seran Víctor Rodríguez i Àngel Cuenca, que ja han desenvolupat els cursos anteriors. La durada serà trimestral, com als cursets previs.

Per apuntar-se al curs cal enviar un correu electrònic a casadelasardana@gmail.com. També es pot trucar al telèfon 93 319 76 37, o acudir presencialment a la Casa de la Sardana per gestionar-ho a la secretaria. El cost del curset és de només 10 €.

En total seran 10 sessions que permetran conèixer els fonaments de la sardana i perfeccionar-la. La metodologia és a través de sessions bàsicament pràctiques, amb apunts teòrics.

El curset format part de les diverses activitats que la Casa de la Sardana impulsa mensualment per ser el punt central del món de la sardana, en el marc de la seva pertinença a les Cases de la Festa de Barcelona.