Notícies

Taller de sardanes als nens d'educació especial de l'Escola Nen Déu
Dc. 17-Abr-2019

La Confederació Sardanista de Catalunya ha desenvolupat, aquest passat dimecres 10 d'abril, un taller de sardanes als nens d'educació especial de l'Escola Nen Déu, en el marc de la setmana temàtica que han dedicat a les festes majors. D'aquesta manera s'ha apropat la sardana durant una tarda a 58 nens i joves d'entre 9 i 21 anys

La sessió ha durat 1 hora i mitja, amb diversos temes. Així, han après a fer el galop i a ballar sardanes. Aquest taller està relacionat amb el programa temàtic d'activitats que l'escola ha preparat per a aquella setmana, centrat en el concepte de la festa major. I per tant, des de l'escola han trobat imprescindible comptar amb la sardana.

En total hi ha hagut una dotzena de sardanistes de la Confederació Sardanista de Catalunya que han desenvolupat la tasca voluntària per ensenyar la nostra dansa.

L'activitat ha acabat amb una gran sardana de germanor amb d'altres alumnes del centre. Al final, la direcció del centre i tots els assistents han estat molt contents i l'activitat ha acomplert els seus objectius amb escreix.