Notícies

Reobertura de la Casa de la Sardana
Dt. 06-Oct-2020

La Casa de la Sardana reobre portes aquest mes d'octubre, amb una tornada a la normalitat progressiva, des que es va tancar el passat dijous 12 de març per causa de la pandèmia. Però serà amb un horari limitat per desconfinar de mica en mica.

D'aquesta manera, l'horari d'atenció de la Confederació Sardanista de Catalunya serà, amb cita prèvia, els dimarts, dimecres i dijous de 10:00 h. a 14:00 h. i de 16:00 h. a 19:00 h. Tanmateix, es recomana que qualsevol consulta o dubte, tal i com indiquen les autoritats sanitàries, es faci preferentment per telèfon (93 319 76 37) o correu electrònic (casadelasardana@gmail.com).

D'altra banda, l'horari de la instal·lació en si incorpora també l'obertura dels dilluns de 17:00 h. a 20:00 h. i dels dimecres i dels dijous fins a les 20:00 h. En aquesta franja horària oferirà servei una altre entitat radicada a la Casa de la Sardana: l'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona. També en aquest cas cal sol·licitar cita prèvia i es recomana contactar preferentment a través del telèfon (93 315 14 96) o el correu electrònic casadelasardana@gmail.com.

Aquesta reobertura es fa després d'haver aplicat mesures de desinfecció higiènica i haver implementat diversos elements de seguretat sanitària, com pantalles protectores. A més a més, per accedir a la Casa de la Sardana, és imprescindible l'ús de mascareta i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada.