Notícies

Projecció del documental sobre el compositor Heribert Segalà a la Casa de la Sardana
Dc. 09-Gen-2019

Aquest proper dijous 24 de gener, a les 18:00 h., la Casa de la Sardana (carrer del Pou de la Figuera, 15) emetrà el documental Heribert Segalà, músic i compositor, de Jordi Cuesta.

El vídeo és un repàs biogràfic d'Heribert Segalà, el que permet conèixer la seva vida i obra. La producció dura uns 25 minuts però l'activitat serà d'una hora i mitja aproximadament, ja que a l'esdeveniment hi participaran l'autor del documental, Jordi Cuesta, i el propi protagonista, Heribert Segalà. Això permetrà que després del visionat hi haurà un debat i la possibilitat d'escoltar obres del músic. L'accés és gratuït, i la capacitat, fins a omplir l'aforament.

Heribert Segalà va ser intèrpret de tenora, pianista i compositor de sardanes. De fet, hi ha identificades 40 obres seves, totes sardanes. De la seva banda Jordi Cuesta és un sardanista afeccionat al món audiovisual que va encetar la creació de documentals amb aquesta obra. A la Casa de la Sardana ja es va poder veure al seu dia una altra gravació seva: Lluís Subirana, un home de país i de fets.

Aquesta activitat és una nova proposta de les diverses que programa la Casa de la Sardana com a Casa de la Festa per difondre des de diversos punts de vista el món de la sardana i la música per a cobla.