Notícies

Presentació del llibre de Rafel Nadal 'El fill de l'italià' , relacionat amb la sardana
Dl. 07-Oct-2019

Aquest proper dimecres 13 de novembre, a les 19:00 h., la Casa de la Sardana acollirà la presentació del llibre El fill de l'italià, amb la presència del seu autor, Rafel Nadal.

La novel·la té un relació amb el món de la sardana, i la sessió servirà per conèixer-la, comentar-la i saber més sobre aquest volum. El text va ser el llibre més venut el Sant Jordi passat i va guanyar el Premi Ramon Llull 2019.

Rafel Nadal és periodista i va desenvolupar la seva trajectòria professional a diversos diaris, amb diferents càrrecs de responsabilitat. El darrer i més destacat va ser quan va exercir de director d'El Periódico de Catalunya, del 2006 al 2010. Rafel Nadal també és germà de qui va ser alcalde de Girona i conseller del govern de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal.

L'assistència a l'esdeveniment és gratuïta, però l'aforament està limitat a la capacitat de la sala d'actes.

Aquesta presentació literària és una altra activitat de les moltes que s'organitzen habitualment a la Casa de la Sardana. Com a Casa de la Festa que és, l'entitat vol crear sessions de temàtica variada d'interès per al públic sardanista principalment, però també per a la societat en general.