Notícies

Presentació del disc de celebració dels 40 anys de la cobla Mediterrània
Dt. 19-Nov-2019

La cobla Mediterrània ha presentat el disc per commemorar els seus 40 anys: Gran Ball amb la cobla Mediterrània,volum 3. Ha sigut en el marc del concert celebrat aquest passat dilluns 18 de novembre al Casino l'Aliança del Poblenou, dins del Cicle de concerts de Cobla a Barcelona.

El disc és fruit de l'espectacle que la cobla va presentar al juliol a Sabadell, i és un recull de fins a 14 peces, totes ballables, per fer festa. Així, s'hi poden trobar tangos, pas dobles o balls vuitcentistes. Els arranjaments són de Bernat Castillejo.

La producció de l'enregistrament correspon a la cobla, i l'edició és de Picap. Se n'ha fet una tirada de 500 exemplars i es pot comprar a través de la cobla a les seves actuacions, o sol·licitant-lo via el seu correu electrònic (info@coblamediterrania.com). Picap també distribuirà la gravació a les seves botigues de música habituals. Està a la venda a partir de 10 €.

L'espectacle Ballem-la (40 anys), que és l'origen d'aquest disc, compta amb la interpretació de la cobla, percussió i un narrador, en aquest cas, David Puertas. La seva tasca consisteix en desgranar l'evolució de la Mediterrània, en paral·lel a la de la societat, amb músiques com les d'ABBA, Víctor Manuel o Lluís Llach. L'espectacle es pot contractar amb la cobla a través del seu correu electrònic, o al 605 27 20 67, tot demanant per Ramon Casafont.

El títol de Gran Ball amb la cobla Mediterrània,volum 3 respon al fet la cobla va editar ja fa més de 20 anys 2 volums previs, que també contenien vals, masurques o polques.