Notícies

Noves ajudes de la Confederació Sardanista de Catalunya per editar discs
Dl. 05-Nov-2018

La Confederació Sardanista de Catalunya activa un any més ajudes per a l'edició de discs nous de sardanes i música per a cobla. La convocatòria és per noves gravacions que es publiquin el 2019 i per aspirar-hi cal enviar la petició a través de l'imprès específic al correu electrònic de la secretaria de la Confederació Sardanista de Catalunya (info@confsardanista.cat). Aquest document es pot demanar també a través d'aquest correu electrònic.

Les ajudes es destinen a entitats i/o cobles, prioritàriament sòcies de la Confederació Sardanista de Catalunya, "que promocionin l'edició de nou material discogràfic de temàtica sardanista". La Confederació Sardanista de Catalunya aporta una ajuda de 400 € a l'impulsor del disc, fins que el pressupost anual assignat s'esgoti. Habitualment els darrers anys ha cobert una vintena de nous enregistraments. En contrapartida, el receptor de l'ajuda es compromet a lliurar 70 exemplars del nou disc, que la Confederació Sardanista de Catalunya remetrà als informadors sardanistes associats perquè en facin difusió a través dels mitjans en què participin. Els discs que rebin aquesta ajuda inseriran el logotip de la Confederació Sardanista de Catalunya a la caràtula posterior com a entitat col·laboradora.

Les aportacions es faran contra factura de l'entitat impulsora del disc, en el cas que la proposta rebi el consentiment per escrit de la Confederació Sardanista de Catalunya. En aquest sentit, la Confederació Sardanista de Catalunya "es reserva el dret d'escollir quines peticions rebran l’ajuda econòmica segons els criteris i barems que consideri oportuns".

Aquesta línia d'ajudes la va impulsar la Confederació Sardanista de Catalunya des de finals del 2016 i ha permès potenciar les gravacions i difusió de discs.