Notícies

Nova venda de roses 'La Sardana'
Dj. 07-Mar-2019

Amb la proximitat de Sant Jordi la Confederació Sardanista de Catalunya tornarà a oferir roses 'La Sardana'. Es poden encarregar a través del correu electrònic casadelasardana@gmail.com o al 93 319 76 37, i el seu preu és el de 10 €.

Així, tothom que vulgui, pot fer la comanda a través de les dades de contacte de la Confederació Sardanista de Catalunya. Només cal facilitar nom, cognoms, i un telèfon o correu electrònic de contacte, a part del número de rosers sol·licitats. Els rosers es podran anar a recollir a partir de la 2a setmana d'abril a la Casa de la Sardana (Carrer del Pou de la Figuera, 15 baixos). L'import de cada roser es pagarà quan es reculli la flor.

La rosa 'La Sardana' es va presentar a Barcelona en el marc de la seva capitalitat sardanista el 2014, al concurs internacional de roses noves que organitza l'Ajuntament cada any. És una creació de la roserista Matilde Ferrer i es caracteritza per un color entre préssec i rosa. Fa entre 26 i 40 pètals quan està en plenitud i és de talla mitjana (10 cm). També té un perfum lleuger, un fullatge dens i abundant de color verd fosc i brillant, i un creixement compacte. El seu parental és Fe 85152 (carla x zambra) x spicy.