Notícies

Nova proposta musical de la cobla Tàrrega
Dv. 12-Gen-2018

La cobla Tàrrega ha presentat una nova proposta musical: Motius per a cobla. Es tracta d'un concert amb 2 parts diferenciades en què la 1a és adaptable a l'època de l'any o la població on se celebri, i la 2a se centra en adaptacions per a cobla de melodies de pel·lícules.

Així, a l'estrena de l'espectacle, celebrada el dia de Sant Esteve a Golmés, i al concert a Tàrrega, el dia de Reis, la 1a part estava composada per sardanes amb motius i melodies nadalenques. Aquesta és el bloc musical que es pot adaptar per a cada sessió específica. També la 1a part ofereix l'oportunitat de gaudir de la coneguda Puigsoliu, de Joaquim Serra. La 2a part la integren bandes sonores de pel·lícules com El rei lleó, El padrí o Eyes Wide Shut. Són obres arranjades per a cobla gràcies a la tasca dels components de la cobla Manu Duarte i Òscar Barquets.

La durada total de l'espectacle és d'aproximadament 1 hora i mitja. Això és perquè es contextualitza cada peça amb unes explicacions que es projecten a una pantalla. És una proposta que es pot oferir com a cafè-concert, o bé en el marc de diverses activitats de les festes majors. La seva preparació va començar fa al voltant d'1 any a partir d'una pluja d'idees dels components de la formació.

Es pot contractar Motius per a cobla de la cobla Tàrrega a través del correu electrònic cobla@coblatarrega.org o bé al telèfon 618 069 313 (Carme Castells).