Notícies

Nova proposta de concert de la cobla Sant Jordi amb el tenor Josep Fadó
Dv. 13-Nov-2020

La cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona presenta un nou projecte artístic, en aquest cas amb el tenor Josep Fadó. Es tracta d'un concert on hi sonen els grans temes el repertori cantat per a cobla, sardanes, cançons i d'altres peces. El concert compta amb la direcció del titular de la cobla, Marcel Sabaté.

La proposta s'ofereix amb 2 parts, i un total de 12 peces. Cada part compta amb 3 sardanes o obres per a cobla sola i tres sardanes o obres per a tenor i cobla. El programa es pot ajustar segons les necessitats, efemèrides o desitjos de cada entitat que el contracti, però es compta amb noms com Ricard Viladesau, Enric Morera, Eduard Toldrà, Joaquim Serra, Antoni Carcellé i d'altres grans compositors coneguts. La seva durada total és d'uns 90 minuts.

La proposta sorgeix d'un concert que ja van oferir el 2018 la cobla amb el tenor al Conservatori de Barcelona. En aquella ocasió es van interpretar diverses sardanes cantades i cançons i el resultat va ser engrescador. Ara s'ha repescat la col·laboració per oferir un concert estable a demanda.

La consulta i contractació d'aquest concert es pot fer a través del correu electrònic promocio@coblasantjordi.cat.

La cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona ha desenvolupat en els darrers anys diversos projectes de col·laboració musical amb artistes tan diferents com Roger Mas, Niño Josele o també la soprano Laia Frigolé.