Notícies

Nova proposta coreogràfica del Grup Montgrí Dansa: 'Pirates! També ballen?'
Dc. 09-Oct-2019

El Grup Montgrí Dansa, amb la cobla Mil·lenària amb Robert Armengol a les percussions i música de Joan Lluís Moraleda, ha presentat una nova proposta coreogràfica: Pirates! També ballen?

L'espectacle parteix de l'època en què els pirates assotaven les costes mediterrànies, amb uns balls d'arrel tradicional. "Són passos tradicionals però amb un muntatge nou", explica Susi Capella, de l'Agrupació Sardanista Continuïtat, impulsora de l'obra. Així, s'hi encadenen balls amb alguna peça teatralitzada. Pel que fa a la música, es basa en peces que ja existien per a cobla, però també té una bona part de noves composicions, fruit del treball de Joan Lluís Moraleda. La durada de la peça és de 70 minuts.

L'estrena d'aquest projecte va ser el passat dissabte 14 de setembre, al Teatre-Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. La direcció musical és de Jordi Núñez i Pallarola i la direcció artística i coreogràfica correspon a Sebastià Vilanoou i Poncet. El vestuari és de Josep Ahumada i Susi Capella i el disseny de la il·luminació és fruit de Gregori Olivé.

L'obra forma part del conjunt d'espectacles que els darrers anys el Grup Montgrí Dansa ha anat estrenant en el marc de la Festa Major de Torroella de Montgrí. Així, des d'aproximadament fa un any el Grup ha estat preparant aquesta nova funció.

Es pot contractar a través dels correus agrupaciosardanistacontinuitat@gmail.com o susicapella@gmail.com, o bé als telèfons 679 97 71 17 ó 972 75 93 42. De moment, ja els han llogat a França per fer-ne una actuació.