Notícies

Nova data i població per al Concert final de La Sardana de l’Any 2019
Dt. 09-Jun-2020

La Confederació Sardanista de Catalunya ha donat a conèixer aquesta setmana la nova data del concert final La Sardana de l’Any 2019, atès que les mesures de contenció de la COVID-19 no van permetre que tingués lloc el concert previst pel dissabte 30 de maig al teatre La Faràndula de Sabadell.

Fruit de la impossibilitat de trobar una nova data on el teatre La Faràndula estigués lliure i que alhora poguessin actuar les mateixes formacions, des de la Confederació s’han realitzat les gestions oportunes per tal de poder oferir el mateix concert en un espai diferent. Conseqüentment, la final del concurs tindrà lloc la tarda de dissabte 14 de novembre al teatre de La Passió d’Esparreguera.

D’altra banda, el teatre La Faràndula de Sabadell iniciarà en breu el retorn de l’import de les entrades adquirides pel concert del passat 30 de maig. Pel que fa al nou concert, la Confederació no posarà les entrades a la venda fins que les autoritats sanitàries determinin l’aforament de la sala i les mesures de seguretat que caldrà tenir en compte.

Aquest canvi de data també ha comportat que la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida hagi endarrerit una setmana la celebració de la Nit de la Sardana, passant-la del dissabte 14 al dissabte 21 de novembre.

Cal recordar que al concert final hi participaran les cobles Principal de la Bisbal i Jovenívola de Sabadell. L’ Esbart Dansaire de Rubí actuarà a la segona part mentre que a la primera s’hi interpretaran les 12 sardanes finalistes per part de les dues cobles.