Notícies

Nou disc de Maria Teresa Monclús arran de les ajudes discogràfiques de la Confederació Sardanista de Catalunya
Dc. 31-Mai-2017

Aquest proper dissabte, 3 de juny, el Teatre de Sant Joan de les Abadesses acull a les 21:00 h., en el marc d'un concert, la presentació del nou disc de sardanes de Maria Teresa Monclús, titulat Creant harmonies, gravat amb la cobla Ciutat de Girona, sota la direcció de Jesús Ventura.

El volum compta amb 11 peces i 1 d'elles, Comarca del Ripollès, és una versió cantada a càrrec de la soprano Maria Àngels Miró. D'altres sardanes que s'hi poden escoltar són Batec del cor, Carolina i Francesc, Banyolenca o Barçajan. Aquest serà el seu 4t disc de sardanes.

El disc es podrà comprar a través de la cobla i de la pròpia Maria Teresa Monclús. Se n'ha fet una tirada de 500 exemplars.

Aquest enregistrament compta amb l'ajuda econòmica de gravació de discs de sardanes que impulsa la Confederació Sardanista de Catalunya. Aquesta acció de promoció discogràfica de la Confederació Sardanista de Catalunya es va iniciar a finals de l'any passat i fins ara ha impulsat la gravació de 16 discos, alguns encara per publicar. Es pot obtenir més informació de com funciona aquest projecte d'ajuda discogràfica a través del correu de la secretaria de la Confederació Sardanista de Catalunya: info@conf.sardanista.cat

Maria Teresa Monclús va ser deixeble de coneguts compositors Joaquim Zamacois o Xavier Montsalvatge i se la recorda per la seva bona tècnica interpretativa al piano. De fet, la seva vida professional s'ha centrat en la docència musical de piano, harmonia, formes musicals i música de cambra.