Notícies

Nou curs per aprendre sardanes a la Casa de la Sardana
Dc. 02-Gen-2019

La Casa de la Sardana organitza un nou curset a la seva seu (carrer del Pou de la Figuera, 15) per aprendre a ballar sardanes. L'inici serà el proper dilluns 14 de gener, i cada classe durarà 1 hora. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic casadelasardana@gmail.com, al telèfon 93 319 76 37 o presencialment.

El curset durarà fins el dilluns 18 de març, és a dir, durarà 10 setmana. Està destinat als adults i per fer efectiva la inscripció cal aportar nom, cognoms, la data de naixement, el correu electrònic, un telèfon de contacte i la població. El cost del curset és de 10 €.

Aquesta nova edició d'un curs d'ensenyament de sardanes respon a l'èxit del 1r que es va organitzar la tardor del 2018. Més de 20 inscrits i una assistència fidel a totes les sessions han incentivat a preparar aquest nou curs.

Aquest projecte s'integra en les diverses activitats que la Casa de la Sardana impulsa mensualment per ser el punt central del món de la sardana, en el marc de la seva pertinença a les Cases de la Festa de Barcelona. Els Amics de la Casa de la Sardana reben amb preferència aquesta informació gràcies al butlletí d'informació bimestral.