Notícies

L'ESMUC i la Confederació Sardanista de Catalunya organitzen les 1es Jornades d'Estudi dels Instruments de la Cobla
Dg. 01-Mar-2015
El proper divendres, 10 d'abril, i dissabte, 11 d'abril, l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la Confederació Sardanista de Catalunya materialitzen i col·laboren per 1a vegada en les 1es Jornades d'Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC). La intenció és que sigui una sessió anual i itinerant arreu de Catalunya.

Seran unes jornades de reflexió i estudi sobre els instruments de la nostra formació musical més característica. La voluntat és arribar a totes les escoles de música i conservatoris de Catalunya. Però també s'hi poden inscriure professionals de l'àmbit de l'ensenyament, la difusió, la història o la interpretació que no estiguin adscrits a una escola o conservatori. I ultra això, està obert a totes les escoles, fins i tot encara que no tinguin als seus expedients curriculars els instruments de la cobla. L'objectiu és "oferir un punt d'encontre, on docents i estudiants puguin compartir coneixement, objectius, problemes i solucions".

Dissabte serà el dia de feina intensa, des de les 10:00 h. fins a les 21:00 h, que inclou un concert a la Sala 3 de l'Auditori. El dia abans, divendres 10, hi haurà l'Acte d'inauguració.

La inscripció és gratuïta i els inscrits com a Escola tindran el dinar inclòs. El formulari d'inscripció es pot consultar a la pàgina web de l'ESMUC: http://www.esmuc.cat/L-Escola/Departaments2/Musica-Tradicional/Jornades-d-estudi-dels-instruments-de-la-Cobla.