Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012.OK | Mes informació
La Confederació Sardanista de Catalunya insta a organitzar actes per a la 'Marató per la Independència' :: PortalSardanista

 

Notícies

La Confederació Sardanista de Catalunya insta a organitzar actes per a la 'Marató per la Independència'
Dj. 21-Set-2017

La Confederació Sardanista de Catalunya anima per a aquest proper diumenge, 24 de setembre, a organitzar actes sardanistes, o aprofitar els que estiguessin organitzats, en el marc de la 'Marató per la Independència'. Aquesta proposta l'impulsa Òmnium Cultural com a resposta a la situació política i social que viu Catalunya aquests dies.

L'esdeveniment pot ser de qualsevol índole: una ballada, un concurs, un concert, un taller sardanista, una exhibició, etc. I és important relacionar la nostra dansa i aquest acte cultural amb la difusió de cartells, paperetes, domassos, pancartes, i d'altres elements reivindicatius que s'han difós darrerament. També es pot proposar unir la sardana o la cobla a d'altres activitats.

De moment, a la pàgina https://www.cridademocracia.cat/marato-democracia/ ja hi consten el concurs de sardana esportiva de la Catedral de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè, i una ballada de sardanes de Maçanet de la Selva.

Òmnium Cultural ha contactat directament amb la Confederació Sardanista de Catalunya com una de les entitats de cultura popular més potents per aconseguir la màxima difusió. La voluntat de l'entitat catalana és que hi hagi "centenars d'esdeveniments arreu del territori per omplir tot el país amb cartells a favor de la Democràcia de manera massiva, pacífica i festiva". La idea és que l'element comú de tots els actes sigui una impressora que anirà imprimint cartells de Democràcia per repartir-los, enganxar-los a l'indret, etc.