Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012.OK | Mes informació
La Confederació Sardanista de Catalunya, amb l'aturada general :: PortalSardanista

 

Notícies

La Confederació Sardanista de Catalunya, amb l'aturada general
Dl. 02-Oct-2017

La Confederació Sardanista de Catalunya ha redactat i enviat un comunicat en què incitava a l'aturada general del país, prevista pel dimarts, 3 d'octubre. A més a més, el personal laboral s'ha afegit a aquesta crida, de manera que la Confederació Sardanista de Catalunya ha estat tancada.

Al document s'hi pot llegir que la "Confederació Sardanista de Catalunya i les federacions que la composen a resultes dels lamentables atacs a la democràcia i als drets de la ciutadania d'ahir diumenge 1 d'octubre per part de l'estat espanyol, se suma a la crida del Govern de la Generalitat de Catalunya i d'entitats de la societat civil per fer una ATURADA GENERAL DE PAÍS".

També s'hi fa "una crida a totes les entitats sardanistes" a sumar-se a aquesta convocatòria i demana que sigui extensiva "a tot el moviment sardanista conscients que vivim uns moments històrics pel nostre poble, que ahir diumenge va veure atacat el seu intrínsec compromís a exercir la democràcia amb la vulneració de drets bàsics i patint agressions físiques per part de les forces de seguretat de l'estat".

Aquest document és una reafirmació més del compromís de la Confederació Sardanista de Catalunya amb la democràcia, la llibertat i la cultura catalana, com la firma i la difusió del Manifest de la Cultura Popular de Catalunya o la difusió per protestar per l'atac a la democràcia o l'impuls per organitzar actes per a la 'Marató per la Independència'.