Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012.OK | Mes informació
La cobla Vila de la Jonquera presenta un nou disc per difondre una sardana identificativa de la població :: PortalSardanista

 

Notícies

La cobla Vila de la Jonquera presenta un nou disc per difondre una sardana identificativa de la població
Dt. 30-Mai-2017

La cobla Vila de La Jonquera presenta aquest proper diumenge, 4 de juny, un nou disc, titulat La Jonquera verda vall. El seu objectiu és difondre la sardana amb aquest mateix títol, del compositor Jaume Oliver, i convertir-la en una peça identitària de la població. En aquest sentit, l'Orfeó Jonquerenc també participarà al disc amb la interpretació de la citada sardana La Jonquera verda vall.

El disc tindrà un total de 12 composicions, que seran La Jonquera verda vall, amb música de Joaquim Oliver i lletra del poeta local, ja desaparegut, Lluís Vila; L'amic Tomeu, de Jaume Ventura; A l'amic Emile, de Max Havart; La casa pairal, de Carles Mauné; La màgia de l'Andreu, de Jaume Oliver; Camí de Tàrrega, de Ramon Vilà; Rosa verge, de Josep Capell; Sardanistes de la Jonquera, de Joan Puig; Roc centenari, de Josep Laredo; Al besavi Esteve, de Jaume Oliver; De Ripoll la més bonica, de Josep Saderra i Puigferrer i En Siscu i la Rita, de Joan Puig.

La sardana La màgia de l'Andreu, de Jaume Oliver està dedicada al conegut màgic Andreu; Sardanistes de la Jonquera, de Joan Puig, és una sardana obligada de tible interpretada pel 1r rimer tible, Roc Marco i Blanch; Roc centenari, de Josep Laredo, està dedicada al pare del 1r tible de la cobla en motiu dels seus 100 anys, que ja ha superat, i Al besavi Esteve, de Jaume Oliver, la va encarregar Esteve Boada, membre durant molt temps de l'agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols, qui estava molt malalt i no va poder gaudir-la, però va deixar a la seva vídua com s'havia de titular la sardana.

Aquest serà el 8è disc de la cobla Vila de la Jonquera i com en ocasions anteriors hi participa el conegut tenora Josep Gispert. D'aquest enregistrament se'n faran 500 exemplars, amb Audiovisuals de Sarrià. Es podrà comprar a través de la cobla, a un preu previst de 10 €.