Notícies

Entrades per a La Final de La Sardana de l'Any ja a la venda
Dj. 02-Gen-2020

Les entrades per a la Final del concurs 'La Sardana de l'Any' ja estan a la venda. Es poden aconseguir a través de la pàgina electrònica corresponent per un preu a partir de 20 €. La Final serà el dissabte 30 de maig, a les 18.30 h. al Teatre La Faràndula de Sabadell.

A l'esdeveniment s'hi interpretaran les 10 sardanes finalistes del Premi Popular. Però també hi sonaran d'altres obres, com és habitual a aquest gran Concert-Final. També s'hi escoltarà l'estrena d'una obra del reconegut autor sardanista Marc Timón, que des de fa anys viu a Los Angeles composant música per a produccions audiovisuals nord-americanes. També hi actuarà l'Esbart Dansaire de Rubí, una formació de solvència contrastada.

Les cobles que actuaran a la 31a edició de 'La Sardana de l'Any' seran La Principal de la Bisbal i la Jovenívola de Sabadell, 2 formacions també de trajectòria reconeguda.

La venda d'entrades correspon en exclusvia al Teatre La Faràndula de Sabadell a través de la citada pàgina electrònica, o bé via les seves taquilles. En aquest sentit, cal tenir present que la zona d'amfiteatre gaudeix de molt bona visibilitat per a l'espectacle però no hi ha ascensor per a accedir-hi.

La cita anual per conèixer el Premi Popular, a través de la votació directa dels assistents, el Premi de la Crítica, el Premi Joventut i on serà la Final l'any vinent, és una proposta cultural i un regal perfecte per a aquests dies de festes i celebracions.