Notícies

El programa 'Mans' rep un reconeixement i prepara una festa pels seus 15 anys
Dj. 13-Feb-2020

El programa 'Mans' de Catalunya Ràdio rebrà el reconeixement a la indústria musical catalana pels seus 15 anys dels Premis Enderrock 2020, segons ha comunicat avui l'empresa editora. En aquest sentit, per celebrar aquests 15 anys el programa té prevista una festa pel proper dissabte 21 de març, al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT).

Des de 'Mans' es mostren molt contents per aquest reconeixement que valora la seva trajectòria i contribució a la música, en aquest sentit, d'arrel tradicional. El lliurament del guardó serà el proper dijous 5 de març, a l'Auditori de Girona. En aquest esdeveniment, hi actuará la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, amb el grup de rock Sangtraït. A més a més, les televisions i ràdios de La Xarxa, el 33 i iCAT retransmetran conjuntament per 1r cop i en directe la gala de la 22a edició dels premis de la música catalana.

A part de 'Mans', també rebran aquest reconeixement els segells discogràfics Gandula, pels seus 10 anys i Kasba Music, pels seus 15 anys; els espais musicals de L'Auditori, pels seus 20 anys, el Liceu, pels 20 anys des de la reobertura, el Cafè Slàvia, pels 25 anys, Jazzman, pels seus 40 anys, així com el festival Guitar BCN, pels seu 30 anys, l'empresa Alter Sinergies, pels seus 15 anys i la plataforma cultural Lapsus, també pels seus 15 anys.

Per commemorar l'efemèride 'Mans' ha previst una festa el proper dissabte 21 de març al CAT, a partir de les 12:00 h. I a partir de les 13:00 h. es farà el programa en directe amb tots els assistents, per acabar amb una festa. L'esdeveniment comptarà amb l'actuació en directe del grup Biflats, impulsat per la Bisbal Jove. Des de 'Mans' s'informarà properament de com s'hi podrà accedir.

Els Premis Enderrock són uns premis musicals que s'atorguen des del 1194, impulsats per la revista Enderrock.

una producció de Grup Enderrock amb el suport de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, Estrella Damm, Generalitat de Catalunya i Fundació SGAE.