Notícies

El grup de compositors GASP inicia un Verkami per aconseguir fons pel seu nou disc
Dc. 01-Feb-2017
El col·lectiu de compositors sardanistes GASP ha llençat un projecte de finançament popular a través de la plataforma Verkami. L'objectiu és aconseguir fons per editar el 3r volum amb sardanes de cadascun dels seus components: Dani Gasulla, Lluís Alcalà, Carles Santiago i Jordi Paulí.

Hi ha temps per fer les aportacions econòmiques fins el divendres, 24 febrer, a través de l'adreça web http://www.verkami.com/projects/15485. L'objectiu és arribar als 2.450 € i s'hi pot col·laborar amb 10 €, 15 €, 30 €, 50 € ó 100 €.Les contrapartides són, per 10 €, l'obtenció del disc; per a 15 €, el nou disc amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP; per a 30 € el disc amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP i 2 entrades pel concert de presentació i amb 50 €, el disc amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP i 2 entrades pel concert de presentació més els 2 volums precedents, una foto amb els 4 membres i la menció als crèdits del disc i a les xarxes socials. Finalment, amb l'aportació de 100 € s'obté el disc amb la dedicatòria personalitzada dels 4 membres del GASP, 2 entrades pel concert de presentació, els 2 volums precedents, una foto amb els 4 membres, la menció als crèdits del disc i a les xarxes socials i un sopar amb tots els membres del GASP.

Els fons recopilats serviran per pagar el tècnic de so, els directors musicals i una bona part dels músics, ja que la resta de la producció va a càrrec dels 4 autors.

El disc es titularà 'Connectats. Volum 3' i, com a les 2 gravacions anteriors, hi constaran 4 sardanes de cada compositor. L'enregistrament anirà a càrrec de la Cobla Bohèmia, una formació creada específicament per a aquesta finalitat. El disc es presentarà a finals d'any.

Aquesta iniciativa de recopilar fons a través de les plataformes de finançament popular d'internet es va introduir al món de la sardana gràcies a la cobla Sabadell. Va ser la 1a entitat del nostre sector a aprofitar aquest recurs l'estiu del 2012.