Notícies

Creuant informacions sardanistes...
Dt. 01-Des-2009
Neix un bloc informatiu sobre la sardana

El periodista Albert Font-Tarrés, corresponsable juntament amb Pilar Artero de la secció del Diari Segre: 'Sardanejant', ha creat un bloc dedicat a la informació sardanista. El seu títol és 'Creuant' i l'ha fet amb la intenció de donar cabuda a tot allò que, per espai, no cap dins de la secció setmanal de l'esmentat rotatiu lleidatà.

El bloc 'Creuant' es va obrir el 5 de novembre, amb una entrevista al músic Carles Santos, que va protagonitzar l'espectacle inaugural de la Fira Mediterrània de Manresa, en el que també hi prenia part el tenora Jordi Molina.

Segons explica Font-Tarrés, el nom d'aquest bloc s'ha escollit com a definitori de diverses confluències d'interessos que l'autor vol explicitar-hi. Així, en periodisme, creuant informacions, creuant opinions; en la sardana, creuant les cames, creuant relacions; en la cobla, creuant estils, creuant per les composicions... 'Creuant' es troba a: http://creuant.blogspot.com.

Volem ressenyar també que, des del 17 de novembre, el diari Segre va establir els dimarts com a dia fixe per a la publicació de la secció 'Sardanejant'.