Notícies

Concert de sardanes al Conservatori centrat en Barcelona
Dl. 03-Jun-2019

Aquest proper dijous 13 de juny, a les 20:00 h., el Conservatori Municipal de Música de Barcelona (carrer de Bruc, 110) acollirà un concert de la cobla del Conservatori, que estarà focalitzat en la ciutat de Barcelona. La proposta es titula 'Estimem Barcelona' i l'accés és gratuït.

Així, el programa contempla un galop i fins a 11 sardanes centrades en la ciutat comtal. Seran peces com La Font de Canaletes, Premi Ciutat de Barcelona el 1975, de Xavier Boliart; Plaça de les Glòries, 2n Premi Joaquim Serra el 1979, de Tomàs Gil i Membrado; Els meus de Barcelona, de Vicenç Bou; Barcelona gran ciutat, de Joan Cañameras o Barcelona, cap i casal, de Jordi Moraleda, entre d'altres.

El concert ofereix, per tant, un variat programa per mostrar diversos estils que poden interpretar els joves integrants d'aquesta cobla d'un centre docent. A més a més, forma part del Cicle de Concerts de Cobla a Barcelona, que impulsa els Amics dels Concerts de l'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona.

Per accedir al concet caldrà disposar d'una invitació, que es pot aconseguir gratuïtament al Conservatori des d'1 hora abans del concert.

Els integrants de la cobla són Martí Fusté, flabiol; Marcel Claramunt i Josep Contreras, tibles; Oriol Grèbol i Subin Ferré, tenores; Manel Rosa i Aitor Buñuel, trompetes; Martí Badia, trombó; Sergi Reyes i Guillem Lluís, fiscorns; Naomi Ramírez, contrabaix. La direcció recaurà en Jordi Figaró.