Notícies

'Cançons de mar i de muntanya', nou espectacle de La Principal de la Bisbal
Dc. 14-Oct-2020

La Principal de la Bisbal presenta aquest divendres 16 d'octubre, al Castell de Sant Gregori, el seu nou espectacle: Cançons de mar i de muntanya. A la proposta hi actua la cobla i la soprano Esther Buqueras.

El concert porta aquest títol perquè recull peces musicals del Camp de Tarragona, com ara jotes de l'Ebre, cançons marineres i cants de taverna però també sardanes i havaneres més clàssiques. D'aquí aquesta interrelació entre una part més muntanyosa o d'interior i una altra més costera. En conjunt l'obra dura 1 hora i 20 minuts, sense mitja part.

Cançons de mar i de muntanya es va estar gestant durant aquest confinament i és per oferir un tipus de concert més petit, adequat per a espais i poblacions de mida més petita a les habituals.

La participació de la soprano Esther Buqueras respon al fet que era una veu que fa temps que la cobla coneixia i ara els ha semblat idònia per a aquest projecte. De fet, és la seva 1a actuació conjunta.

Aquesta cita serveix de preestrena per acabar de veure com funciona el projecte i capir les reaccions del públic. Hi ha prevista una estrena més oficial per al divendres 13 de novembre a Vidreres.

La contractació d'aquest espectacle es pot fer a través de les vies de contacte tradicionals de la cobla.