Notícies

Bon Preu repeteix patrocini per a les retransmissions de concursos de colles a 'Catalunya Ràdio'
Dv. 13-Set-2019

Bon Preu tornarà a patrocinar connexions amb els concursos de sardana esportiva d'aquest final de temporada 2019. Serà, com l'any passat, a través de Catalunya Ràdio, als seus programes del cap de setmana: 'Mans' i 'El Suplement'. També hi haurà una connexió a Catalunya Informació. Enguany les retransmissions tornaran a ser 5 cites del Campionat de Catalunya: 4 de la modalitat de Lluïment i la Final de Punts Lliures.

Així, la 1a connexió serà el proper diumenge 22 de setembre, al concurs de la Catedral de Barcelona, en el marc de les Festes de la Mercè. La cita de la Catedral es desenvolupa en un indret emblemàtic per a la sardana i la ciutat, i és una de les que més colles inscrites acostuma a tenir cada any. A la Catedral es podrà seguir amb l'emoció del Campionat de Catalunya de la categoria Gran (o Absoluta) i s'iniciarà la 2a Fase del Campionat Veterà.

La següent connexió serà el divendres 1 de novembre, a Girona, pel concurs de les Fires de Sant Narcís. En aquesta ocasió, com que el concurs se celebra en dia setmanal, la retransmissió s'integrarà dins d''El Matí de Catalunya Ràdio'. La capital gironina serà la darrera jornada del campionat Veterà, de manera que s'hi sabrà la colla campiona d'engunany. A més a més, Girona també és un concurs rellevant per la grant quantitat de colles que hi participen cada temporada.

L'emoció seguirà 2 dies després, el diumenge 3 de novembre, amb la connexió de Valls. La ciutat de l'Alt Camp acull des del 1992 la Final dels campionats Aleví, Infantil i Juvenil i per tant serà una sessió molt emocionant.

La setmana següent, el diumenge 10 de novembre hi haurà la penúltima transmissió. Serà a Balaguer, en el marc del darrer concurs del campionat Gran. La categoria reina desvelarà la colla campiona d'enguany, com a les darreres temporades, a aquesta cita, i d'aquí l'interès per connectar-hi. L'any passat, a més a més, va ser la seu d'un experiment radiofònic, amb la locució en directe d'una sardana.

La darrera connexió de Catalunya Ràdio serà el diumenge 24 de novembre, a Girona. Serà per explicar la Final del Campionat de Punts Lliures. Aquesta modalitat tan espectacular de la sardana esportiva es decideix a un únic concurs i la ràdio, gràcies a Bon Preu, farà arribar als oients de l'emissora pública el desenvolupament d'aquesta jornada tan emocionant.

Aquest és el 3rt any consecutiu que el Grup Bon Preu patrocina, via la gestió de la Confederació Sardanista de Catalunya, les retransmissions dels concursos de sardana esportiva. L'objectiu és difondre aquesta modalitat competitiva de la sardana i arribar al màxim públic possible.

El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l'alimentació que al 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.