Notícies

Antonio Baños parlarà sobre la sardana a la Casa de la Sardana
Dv. 31-Gen-2020

Aquest proper dimecres 19 de febrer, Antonio Baños, periodista i ex diputat del Parlament de Catalunya, oferirà a les 18:30 h., una tertúlia sobre la seva visió de la sardana, a la Casa de la Sardana (carrer del Pou de la Figuera, 15), a Barcelona. Jesús Ventura, compositor i director, serà el moderador que li proposarà temes a desenvolupar. L'accés serà lliure fins omplir l'aforament.

La sessió es titula 'L'home que no sabia comptar ni curts ni llargs' i permetrà escoltar l'opinió d'un intel·lectual allunyat del nostre món, però que ja compta amb un cert coneixement. En aquest sentit, cal recordar que va ser l'autor d'una interessant pàgina sencera sobre la sardana a la contraportada del suplement d'estiu del diari Ara de l'agost del 2019.

Aquesta activitat serà una més de les diverses que organitza la Casa de la Sardana al voltant de la nostra tradició, i d'altres temes d'interès cultural. Això respon al fet que la Casa de la Sardana és una de les diverses Cases de la Festa de l'Ajuntament de Barcelona.