Notícies

Acord amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per promocionar la sardana i la música per a cobla
Dj. 06-Jun-2019

La Confederació Sardanista de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han signat un acord de col·laboració per promocionar i incentivar les principals activitats del món de la sardana i la música per a cobla.

A través d'aquest conveni, els mitjans de la CCMA promouran i difondran activitats sardanistes com la Capital de la Sardana, la Sardana de l'Any, el Dia Universal de la Sardana, l'Aplec Internacional, el Campionat de colles de sardana esportiva, el Lliurament de premis o altres esdeveniments destacats del món de la sardana i la música per a cobla. La durada de l'acord és de 2 anys, i és la continuació d'un acord previ.

Aquest acord forma part del compromís de la CCMA per promocionar i difondre la cultura dels principals esdeveniments culturals, educatius, de creació i innonvació, a través de les institucions més rellevants.

La Confederació Sardanista de Catalunya va néixer el 2014, arran de la transformació de la Federació Sardanista de Catalunya, amb la finalitat d'aglutinar totes les federacions de Catalunya i totes les organitzacions del sector sardanista. La seva missió principal és agrupar, representar, oferir serveis i difondre la totalitat de l'activitat sardanista a Catalunya, així com als Països Catalans.