Notícies

500 programes d''Al so de la tenora' de 'Mataró Ràdio'
Dv. 08-Nov-2019

Aquest diumenge 10 de novembre el programa 'Al so de la tenora' de Mataró Ràdio ha arribat als 500 programes, una efemèride prou rodona per celebrar-ho, de moment, durant l'emissió amb les compositores Maria Mercè Navarro i Isabel Medina. La festa grossa, però, serà el diumenge 22 de desembre, amb un programa especial.

Així, aquesta programa de desembre durarà 2 hores i serà en directe, davant del Monument a la Sardana, a la Rambla de Mataró. La cobla Ciutat de Girona hi interpretarà una ballada, on hi haurà l'estrena d'una sardana de la mencionada Medina. Serà la composició titulada 500 Al so de la tenora.

El programa es va iniciar el setembre del 2007, amb el títol de 'Sardanes d'ahir, d'avui i de sempre', amb Antoni Torrent, de Vilassar de Mar. Quan va acabar la seva tasca el juliol del 2009, va seguir la seva tasca Assumpció Cabot, qui segueix al capdavant de l'emissió. Va ser ella també qui va canviar el nom del programa per l'actual 'Al so de la tenora'. I també hi va incorporar el 2010 Ramon Julià, qui segueix col·laborant cada 15 dies. El citat Julià va rebre el Premi Capital de la Sardana 2019, a la categoria a la Dedicació, entre moltes d'altres raons, per la seva participació en aquest programa.

El programa s'emet cada diumenge de 9:00 h. a 10:00 h. i té una 2a passada els dilluns, de 2:00 h. a 3.00 h.