Notícies

4a edició de la ballada de FiraGran
Dj. 09-Mai-2019

FiraGran acollirà per 4a vegada una trobada de colles veteranes amb una ballada de sardanes. Serà el dijous 13 de juny, a les 16:30 h., al Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona. La part musical anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Cornellà. Cal inscriure-s'hi abans del dijous 30 de maig, a través del telèfon de FiraGran ( 93 238 68 68) o al de la Confederació Sardanista de Catalunya (93 319 76 37).

El programa constarà de 9 sardanes, amb títols com Baixant de la font del Gat, d'Enric Morera; Amb l’esperit vibrant, de Montserrat Pujolar o Els de La Garriga, de Carles Rovira. Després de les 2 sardanes que obriran la ballada hi haurà un galop d'entrada per a les colles i 2 sardanes de lluïment: Víctor, Ramell d’Or, de Carles Santiago i Escalenca, de Pere Mercader. També hi sonarà Blanes festiu, de Josep Maria Albertí, la sardana del Dia Universal de la Sardana 2019 per la proximitat de la seva celebració, prevista pel diumenge següent, 16 de juny.

Al final hi haurà berenar i obsequis per a tothom a les instal·lacions de FiraGran, a les Drassanes, i totes les colles rebran un recordatori de la trobada de FiraGran 2019. La inscripció a la trobada és gratuïta.

A part de la trobada i ballada sardanista FiraGran oferirà durant la seva celebració d'altres activitats d'interès per al col·lectiu de la gent gran com actuacions corals, una exhibició castellera o una caminada.

FiraGran és la 1a fira europea i la més important dedicada a les persones grans. És un aparador de productes i serveis pensats per millorar la qualitat de vida de les persones grans, així com de les entitats que treballen per a la gent gran. Aquesta en serà la 21a edició i se celebrarà del dimecres 12 de juny al dissabte 15 de juny. L'entrada és gratuïta i se'n pot obtenir més informació a www.firagran.com.

FiraGran compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, Electium i Mémora i la trobada sardanista està organitzada per Fundació FiraGran i la Confederació Sardanista de Catalunya.