Important: Amb les noves mesures contra la COVID-19, molts programes de ràdio o actes anunciats a l'agenda poden haver estat anul·lats o ajornats.

 

Miniwebs

Les entitats associades poden disposar del que anomenem Miniweb: una pàgina web pròpia dins de PortalSardanista. En el cas d’Agrupacions i Cobles, aquesta pàgina s’abastirà automàticament de la vostra llista d’activitats. Només cal que tingueu la precaució de comunicar-nos-les regularment i amb suficient anticipació. Opcionalment, podeu triar si també voleu que es nodreixi de les informacions del nostre butlletí Infosardana. Això us permetria amb un esforç pràcticament zero disposar d’un aparador de la vostra entitat a Internet.

A partir d’aquí, també opcionalment, podeu complementar la vostra Miniweb amb:

  • Fins a cinc notícies pròpies, que podeu anar actualitzant sempre que desitgeu
  • Una secció d’enllaços, amb fins a 20 referències
  • Fins a tres documents adjunts (fitxers PDF o imatges en format JPG, BMP o PNG). Podeu utilitzar-los per publicar cartells, programes d'actes propis o, més important, la documentació que la llei de Transparència estableix que tota associació ha de mostrar públicament.


La vostra Miniweb tindrà una adreça tipus portalsardanista.cat/nomdelavostraentitat

Per a més detalls, podeu visitar totes les Miniwebs que tenim creades actualment, i revisar el manual "Gestió d'una miniweb".

Si pertanyeu a una entitat associada i esteu interessats en tenir una miniweb, contacteu amb miniwebs@confsardanista.cat