Última hora: Amb les noves mesures contra la COVID-19, molts programes de ràdio o actes anunciats a l'agenda poden haver estat anul·lats o ajornats.

 

El President de la CSC

Xavier Tresserras i Ribas és l'actual president de la Confederació Sardanista de Catalunya. Nascut a Caldes de Malavella el1959, és casat, amb dos fills i administratiu de professió.

Als 22 anys s'incorpora com a secretari a l'Agrupació de Sardanistes de Caldes de Malavella i al 1985 és nomenat president d'una junta provisional, que es convertirà en definitiva un any més tard.

El mes d'octubre del 1991 és nomenat tresorer de l'Agrupació d'Aplecs Sardanistes de les Comarques Gironines, càrrec que ocuparà durant vuit anys fins l'octubre de 1999. El novembre del 2006 és escollit president de l'Agrupació d'Aplecs Sardanistes de les Comarques Gironines, càrrec pel qual sortí reelegit el mes de novembre del 2010 per 4 anys més. Degut a aquest càrrec passa a ser un dels vicepresidents nats de la Federació Sardanista de Catalunya sota la presidència de Bartomeu Duran. Amb la presidència de Joaquim Rucabado, Xavier Tresserras entra a la seva junta coma vicepresident al formar part de la seva candidatura.

Fruit de la transformació de la Federació Sardanista de Catalunya en Confederació l'any 2014, va sortir escollit vicepresident segon sota el mandat de Joaquim Rucabado. El 18 de febrer de 2020, Joaquim Rucabado renuncià al càrrec de president per a encapçalar la presidència de la Fundació Universal de la Sardana i Xavier Tresserras és nomenat president de la Confederació Sardanista de Catalunya en substitució seva fins a l'actualitat.