Cursos de monitors

Són cursos de formació per a sardanistes que volen ser monitors de sardanes i reben formació en història, música, dansa, preparació física i recursos pedagògics al voltant de la sardana per tal de tenir bons coneixements per a ensenyar la sardana.

Els cursos de monitors els porten a terme mestres de la Confederació i tenen una durada de 40 hores en sessions de 4 hores durant 10 setmanes. Els monitors reben una formació adequada per a ensenyar sardanes a escoles, entitats, casals d'avis... tan a infants, com a adolescents, joves, adults i gent gran.


Vols ser un monitor confederat?
Només necessites tenir més de 16 anys, saber ballar, comptar i repartir sardanes, de la resta ens n'ocupem nosaltres. Posa't en contacte amb el Departament d'Ensenyament de la Confederació Sardanista de Catalunya i t'informarem dels propers cursos de Formació de Monitors o bé omple el formulari de 'sol·licitud de cursos i cursets'.


Ets monitor i vols fer cursets?
Envia'ns un correu electrònic indicant-nos la teva disponibilitat per tal d'oferir-te la possibilitat de dur a terme cursets com a monitor.


Voleu organitzar un curs de monitors?
Si voleu dur a terme un curs a la vostra entitat o municipi per tal que al vostre municipi hi hagi un bon nombre de sardanistes titulats per ensenyar la sardana, contacteu amb nosaltres.

Per dur a terme un curs de monitors cal disposar d'una aula amb taules i cadires i una pissarra, un ordinador, un projector i un reproductor de cd's. El curs es portarà a terme amb un mínim d'uns 20 alumnes aproximadament i a càrrec de l'entitat sol·licitant. Contacteu amb nosaltres sense compromís.