Concurs La Sardana de l'Any

Gràcies al talent dels nostres compositors, cada any s’entrenen centenars de noves sardanes. La Confederació Sardanista de Catalunya vol col·laborar en la seva difusió mitjançant el concurs La Sardana de l’Any.

Es tracta d’un concurs de participació popular que rep més de 12.000 vots anuals, al llarg de les diferents fases que el composen.

La xarxa de difusió del concurs està conformada per una trentena d’emissores de ràdio d’arreu del país, una de les quals a Perpinyà. Totes elles emeten setmanalment les eliminatòries que prepara l’equip tècnic de la Confederació Sardanista. Els oients d’aquestes emissores poden votar telefònicament. A la vegada, les eliminatòries estan a l’abast de tothom a través del web https://www.lsda.cat/ on s’hi pot votar telemàticament.

Al concert final s’interpreten les 10 sardanes finalistes per a que el públic assistent atorgui, amb el seu vot, el PREMI POPULAR de LA SARDANA DE L’ANY, i el seu accèssit. Amb independència del desenvolupament normal del concurs un jurat format per 6 músics, escullen, d’entre les proposades pel Comitè Seleccionador, la guanyadora del PREMI DE LA CRÍTICA i el seu accèssit.

Us convidem a escoltar les eliminatòries setmanals i a decidir, amb el vostre vot, quina de les estrenes de l’any ha contactat millor amb el públic i, per tant, mereix obtenir el Premi Popular.