Última hora: Amb les noves mesures contra la COVID-19, molts programes de ràdio o actes anunciats a l'agenda poden haver estat anul·lats o ajornats.

 

Sardana Incògnita

CONCURS FINALITZAT


CLASSIFICACIONS

Clica aquí per a descarregar-te les classificacions en format Excel.


BASES DEL CONCURS

Novetats al concurs "La Sardana Incògnita"

Benvolguts,

Primer de tot desitgem que tots continueu bé de salut.

Com bé sabeu, avui teniu una nova sardana incògnita per resoldre.

Us informem que amb motiu de les jornades de l'associacionisme cultural, cada any l'entitat fa una jornada de portes obertes. Malauradament, aquesta activitat no la podrem dur a terme enguany, però la setmana de l'associacionisme continua vigent engany amb activitats virtuals.

La nostra Federació, com a membre del consell de l'associacionisme s'ha afegir a aquesta iniciativa, i enguany encabeix el concurs de la sardana incògnita en els actes de la setmana de l'associacionisme.

Així us comuniquem que dimecres dia 3 de juny ens afegirem a aquesta jornada virtual de portes obertes, i penjarem 3 sardanes incògnita, i que serviran com a punt i final del concurs.

En cas quer es produís un empat al primer lloc, la Junta de l'entitat decidirà la fórmula per desfer els possibles empats.

Salut i sardanes.

Cordialment,

Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Més novetats al concurs "La Sardana Incògnita"

Primer de tot esperem que tots vosaltres gaudiu de bona salut i esperem que continueu així. Novament agrair-vos la participació i informar-vos que, vist que tenim uns autèntics cracks de les sardanes, hem decidit modificar una mica el funcionament del concurs.

A partir del proper dimecres (dia 15 d'abril) no posarem sardanes senceres, sinó fragments enllaçats d'una determinada sardana, en què ja no haureu d'esbrinar el tiratge, sinó sols el títol i l'autor. Pensem que d'aquesta manera serà més complicat trobar la resposta correcta. La puntuació serà d'un punt per l'autor, dos punts per la sardana i 5 punts per autor i sardana.

Agraïm els vostres comentaris encoratjadors, i esperem que continueu gaudint del concurs, que durarà fins que es mantingui la situació actual de confinament.

Per qualsevol dubte o informació complementària, podeu contactar amb nosaltres.

Novetats al concurs "La Sardana Incògnita"

Amb relació amb el concurs la sardana incògnita, com haureu comprovat en les classificacions, ens hem trobat amb molts empats en el primer lloc, i hem pensat que dimecres (dia 8 d'abril) farem una edició especial del concurs.

No hi haurà sardana gravada, sinó que farem preguntes referents a dues sardanes concretes. Serà la sardana 7.1 i la sardana 7.2. i canviarà una mica el sistema de puntuació.


  • La sardana 7.1 tindrà un enunciat en el qual s'hauran de respondre 3 qüestions. Cada resposta correcta valdrà un punt, i respondre correctament les 3 qüestions equivaldrà a 5 punts a la classificació.
  • La sardana 7.2 tindrà un enunciat en el qual s'hauran de respondre dues qüestions. Cada resposta correcta valdrà un punt, i respondre correctament les dues qüestions equivaldrà a 4 punts a la classificació.

Esperem que aquesta proposta pugui marcar diferències en la classificació. Per qualsevol qüestió no dubteu en contactar concurs@uniodecolles.cat.
Bases Concurs Sardana Incògnita - Versió PDF (Clica aquí per descarregar)