Important: Amb les noves mesures contra la COVID-19, molts programes de ràdio o actes anunciats a l'agenda poden haver estat anul·lats o ajornats.

 

Col·laboració Web

La UNIÓ DE COLLES SARDANISTES DE CATALUNYA és una entitat que aixopluga en règim federatiu a colles d'arreu de Catalunya, així com aquelles colles que ho han sol·licitat, tot i essent residents fora dels límits polítics del Principat.


Sou d'alguna colla... organitzadors d'algun concurs... membres d'alguna entitat sardanista... o bé formeu part d'una cobla? Voleu col·laborar a ampliar la nostra base de dades?

Podeu aportar-hi informació tècnica, fotografies*, enllaços a vídeos de Youtube**... Envieu-nos-ho a l'adreça electrònica webucs(a)uniodecolles.cat*** i ho publicarem tan bon punt puguem, així com farem les esmenes necessàries en dades publicades erròniament sobre les vostres entitats.

D'altra banda, si formeu part d'algun grup relacionat amb el món del sardanisme de competició i la vostra web o el vostre blog no apareix a la web de la UCS, envieu-nos l'enllaç i el publicarem a l'apartat d'Enllaços.

IMPORTANT: No es pot utilitzar l'adreça webucs(a)uniodecolles.cat com a correu ordinari, ja que ha estat creada exclusivament per al manteniment de la web de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. Per contactar amb Secretaria, podeu fer servir el correu indicat al peu del web. És a dir, no podem garantir una publicació ben actualitzada d'informacions rebudes a l'adreça webucs(a)uniodecolles.cat


* Les fotografies hauran de ser d'unes dimensions mínimes de 400 x 300 píxels, agrairem que no siguin més grans de 800 x 600 píxels (o bé 600 x 800 píxels, en el cas de les més verticals), i sempre haureu d'indicar d'on heu tret la imatge en qüestió: si l'heu feta vosaltres mateixos, si l'heu extret del website o del blog d'alguna entitat (sigui la vostra o no), si us l'ha enviat o donat alguna altra persona (caldrà indicar-ne el nom), etc.

** Si us plau, comuniqueu-nos els canvis que es produeixin a qualsevol vídeo vostre de Youtube que mostrem des de la web de la UCS, tant pel que fa a la URL com a les dades informatives del vídeo.

*** Per qüestions de seguretat informàtica, s'ha substituït l'arroba @ dels correus electrònics per (a)