Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012.OK | Mes informació
La UCS informa :: Portal Sardanista
 

La UCS informa

Granollers - Ubicació en cas de pluja


Benvolguts/des

Us informem que, en cas de pluja, el concurs de Granollers del proper dia 26 de març es celebrarà a:

 • PAVELLÓ MUNICIPAL "PARQUET" Carrer Prat de la Riba s/n (cantonada Lluís Companys)

EL LLOC DEFINITIU ES DECIDIRÀ EL MATEIX DIUMENGE AL MATÍCordialment,


Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Sardanes del concurs de Figueres


Us informem de les sardanes que s'interpretaran al concurs de colles sardanistes de Figueres, corresponent al Campionat de Catalunya en les categories Grans (grup A):


 • GRANS (grup A)
  • Dansaires figuerencs - Pere Fontàs
  • Sentmenat sardanista - Conrad Saló
  • La noia Matinera - J.Blanch Reynalt

Sardanes del concurs de Perpinyà


Us informem de les sardanes que s'interpretaran al concurs de colles sardanistes de Perpinyà, corresponent al Campionat de Catalunya en les categories Grans (grup B) i Veterans (grup A):


 • GRANS (grup B)
  • Homenatge a Max Havart - Galdric Vicenç
  • Oració - Frederic Guisset
  • Colla Sol i Vent - Roland Besson

 • VETERANS (grup A)
  • El pixel i la balladora - Olivier Marquès
  • Per tu ploro - Pep Ventura

Anuari 2016


A continuació teniu un enllaç en PDF a l'Anuari de la temporada 2016.

» Anuari de la temporada 2016 (PDF, 727 KB)


Trobada escolar Saltem i Ballem


Benvolguts/des,

Us informem que el dissabte 1 d'abril tindrà lloc a Cervera la Trobada Intercomarcal escolar del Saltem i Ballem, cloenda dels cursos de sardanes 2016/2017. Us adjuntem el cartell i el fulletó amb el programa de les activitats previstes.

Us demanem la vostra difusió per aconseguir ser el màxim de participants a la trobada. Esperem la vostra assistència per donar suport a aquests nens i nenes que comencen a conèixer el món de la sardana, i amb aquesta festa podran gaudir-ne.

Gràcies i fins aleshores!!!


Salutacions,

Junta del Saltem i Ballem


FEDERACIÓ SARDANISTA DE LES COMARQUES DE LLEIDANou curs Revesses.CAT


Benvolguts/des,

Completades ja cinc edicions del curs Revesses.CAT per aprendre a resoldre revesses a través d'internet, ens plau informar-vos que ja s’han obert les inscripcions per al curs Revesses.CAT 2017. El proper 21 de març començarà la sisena temporada que, com en l'última edició, serà totalment gratuïta.

Està previst mantenir essencialment l'estructura del curs anterior. Així doncs, el curs seguirà essent gratuït i obert a tothom, independentment del nivell de coneixements, ja que els nostres objectius són:

 • Que qui no sàpiga res de revesses aprengui què són i com es resolen.
 • Que qui en sàpiga hi trobi la possibilitat de practicar sense moure's de casa.
 • Que el curs sigui un lloc de trobada i comunicació entre tots els que compartim l'afició per les revesses.

Animem a tothom a participar-hi i a passar una bona estona comptant revesses. A la web www.revesses.cat s’hi pot trobar l'enllaç d'inscripció.


Salutacions i fins aviat,

Equip Revesses.CAT

Comissió de Bases i inscripcions al Campionat de Catalunya de Punts Lliures 2017


Bona tarda,


Us recordem que encara tenim obertes les sol•licituds per formar part de la comissió de punts lliures. Donades dels diverses disconformitats a l’hora d’aplicar les bases, creiem convenient ampliar el termini fins diumenge dia 5, atès que considerem que cal poder escoltar el màxim d’opinions, i hores d’ara la representació de les colles en aquesta comissió pensem que és una mica baixa.

Per altra banda us informem que el campionat d’enguany tindrà lloc a Figueres diumenge 3 de desembre. El fet que el campionat s’hagi de celebrar el mes de desembre està motivat per què el pavelló on es vol realitzar la final està reservat des de fa temps per tot el cap de setmana, i ha estat impossible trobar un lloc alternatiu al terme municipal de Figueres.

Finalment informar-vos que des d’aquest moment s’obren les inscripcions per participar en el campionat en totes les categories. El límit de colles serà de 30, de les quals 10 en categoria gran i les altres 20 dividides entre les altres, un cop arribats a aquesta xifra en cadascuna de les categories es donarà per tancada la inscripció. El termini màxim per inscriure’s serà el 15 de març.

Per qualsevol informació addicional, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Cordialment,


Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Comissió de revisió de les Bases de Punts Lliures


Benvolguts/des


Amb la finalitat de fer una revisió de les bases del campionat de punts lliures, fem una crida a totes les colles per tal de crear una comissió que pugui treballar en aquest aspecte.


Us agrairem que, en cas que algun membre de la vostra colla vulgui formar part de dita comissió, enviï un correu a secretaria de l’entitat abans del proper dia 30 de gener.Cordialment,Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Resolució Comitè de Punts Lliures