Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012.OK | Mes informació
La UCS informa :: PortalSardanista

 

La UCS informa

Programa Concert 60è Aniversari de la UCS


El dia 26 d’octubre ja s’aproxima, i ja tenim el programa definitiu del concert commemoratiu del 60è aniversari de l’entitat. Un cop finalitzat el concert, hi haurà un petit aperitiu de celebració.

Recordeu que els entrades anticipades ja estan a la venda tant a la seu de la Confederació com a secretaria de l’entitat.

Esperant poder-vos saludar el proper dia 26, rebeu una cordial salutació.


Núria Escudé, reescollida presidenta de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Campionat de Punts Lliures 2018


Benvolguts,


Us informem que el campionat de punts lliures 2018 tindrà lloc a Montblanc el diumenge 25 de novembre.

Des d’aquest moment s’obren les inscripcions per participar en el campionat en totes les categories. Les inscripcions NO es faran via portal sardanista, sinó que caldrà enviar un correu a secretaria(a)uniodecolles.cat. El límit de colles serà de 30, de les quals 10 en categoria gran i les altres 20 dividides entre les altres categories. Un cop arribats a aquesta xifra en cadascuna de les categories es donarà per tancada la inscripció. El termini màxim per inscriure’s serà el 30 de juny.


Cordialment,

Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Crida a tot el sardanisme davant la persecució contra Catalunya i els seus representants

Correus electrònics de Secretaria


Ens informen algunes colles / entitats que els correus provinents de la Unió de Colles van a parar a la carpeta de correu brossa.

Amb la finalitat d’evitar aquest problema, caldria que poséssiu un filtre a la recepció dels correus o marquéssiu el remitent com a segur per tal que el vostre correu acceptés tots els correus provinents de la nostra entitat. També us aconsellem que, d’una manera habitual, repasséssiu la carpeta de correu brossa.

Sardanes del concurs de Perpinyà


Us informem de les sardanes que s'interpretaran al concurs de colles sardanistes de Perpinyà, corresponent al Campionat de Catalunya a la categoria VETERÀ:


  • VETERANS
    • A LA BISBAL, APLEC D'ARGENT - F. Cassú
    • PER TU JOAN - René Picamal

Apunt per a començar la temporada


Benvolguts,

La temporada 2018 ja és aquí i començarà amb el concurs Individual de Sardanes Revesses a Cervera. Així doncs i, com el que comença bé acaba bé, us informem d'unes petites millores que hem fet al PortalSardanista.

En primer lloc, dir-vos que ja estem preparant el PortalSardanita per a la temporada que comença. Tota la informació relativa al campionat del 2017 la podreu trobar a "Competició -> Històric -> Campionat 2017". Classificacions, estructures, galeria d'imatges,... Deixem lloc per a la nova temporada.

En segon lloc s'ha activat a les inscripcions dels concursos, per a tots aquells que a part de lluïment també fan punts lliures o galops de fantasia, una casella per a que indiqueu quina de les vostres colles hi volen participar.

També informar-vos que, a partir d'ara, les sardanes que s'interpretaran als concursos del Campionat de Catalunya, ja no les trobareu a la secció "La UCS informa". La idea, molt senzilla. Concentrar la informació de cada concurs a la seva fitxa evitant que hagueu de navegar per diverses pàgines per a trobar la informació que necessiteu. A partir d'ara les trobareu dins de la pròpia fitxa del concurs. També es publicaran Facebook i Twitter com fins ara.

Finalment recordar-vos que, tal i com ja es va dir a la presentació del PortalSardanista, això és un projecte obert. S'aniran fent millores i correccions fins a arribar a tenir una eina ràpida, eficaç i que faciliti a les colles la seva tasca. És per això que, com a usuaris d'aquest portal, us convidem a fer els vostres comentaris i aportacions per a la seva millora. Qualsevol dubte o proposta ens la podeu fer arribar a portal@uniodecolles.cat per a estudiar-la i intentar fer-la factible en la mesura del que sigui possible. .

Aprofitem l'ocasió per a recordar-vos que, a partir d'ara, totes les inscripcions es faran mitjançant el PortalSardanista i que és necessari fer la inscripció per a tots els concursos, ja aneu com a colla lliure, territorial o campionat de Catalunya.

Salutacions.

Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.


Programa del concurs individual de sardanes revesses Cervera 2018

Correus electrònics de Secretaria


Ens informen algunes colles / entitats que els correus provinents de la Unió de Colles van a parar a la carpeta de correu brossa.

Amb la finalitat d’evitar aquest problema, caldria que poséssiu un filtre a la recepció dels correus o marquéssiu el remitent com a segur per tal que el vostre correu acceptés tots els correus provinents de la nostra entitat. També us aconsellem que, d’una manera habitual, repasséssiu la carpeta de correu brossa.