La UCS informa

Formació de Jurats


Bona tarda.

Com bé sabeu, enguany canvia totalment l’estructura del campionat de Catalunya, i aquest canvi implica també una modificació total en la manera de fer les classificacions als concursos. Per aquest motiu convoquem tant els dansaires de la vostra colla/grup que heu proposat per fer de jurat, com tots aquells que vulguin efectuar aquesta tasca, per a realitzar la formació referent als nous criteris establerts.

Aquesta formació serà impartida a la casa de la sardana, carrer Pou de la Figuera, 15 de Barcelona, els dissabtes 21 i 28 de març a partir de les 10 del matí. Ambdues sessions seran idèntiques, per la qual cosa cal assistir únicament a una de les sessions.

La participació a aquesta sessió serà un requisit imprescindible per a efectuar la labor de jurat en els concursos del Campionat de Catalunya a partir del campionat 2020.

Us agrairem que feu la màxima difusió d’aquesta informació, tant entre els vostres dansaires, com ex-dansaires i coneguts, que considereu que poden estar interessats en aquesta formació,

Per a poder disposar de la màxima informació possible, us agrairem que a nivell de grup/colla, o bé a nivell individual, ens informeu de les següents dades:

Nom i cognoms de les persones interessades en fer el curset

Telèfon de contacte de cadascuna

Correu electrònic de contacte de cadascuna

Data en què es vol realitzar la formació.

Per a qualsevol informació addicional, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Cordialment,


Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya

Resolució del Comitè de Revesses 2019