Última hora: Amb les noves mesures contra la COVID-19, molts programes de ràdio o actes anunciats a l'agenda poden haver estat anul·lats o ajornats.

 

La UCS informa

Resolució del Comitè de Revesses 2019


Comunicat de rebuig a les declaracions del Sr. Javier Lambán. President d'Aragó


Ha arribat al coneixement de la Unió de Colles, una declaració del senyor Javier Lambán president de l’Aragó, en la que utilitza la nostra Moreneta, i la Sardana, Dansa Nacional de Catalunya, com a suport a les seves opinions polítiques, referència del tot innecessària , que pot ferir la sensibilitat de tots els que es puguin veure o creure’s afectats per la referència.

Preguem al senyor Lambán, i a tots aquells polítics que tinguin la necessitat de donar suport a les seves argumentacions, que ho facin amb exemples i referències d’àmbit exclusivament polític, tenint cura de no ferir sentiment i sensibilitats que es puguin veure’s afectades.

Noticia relacionada: Lambán menysprea la sardana i la nació catalana

Comunicat de rebuig de la sentència del Tribunal Suprem


Vacances de secretaria


Us informem que la secretaria de l’entitat estarà tancada per vacances del 29 de juliol al 18 d’agost. Si teniu qualsevol urgència, podeu telefonar a la presidenta de l’entitat.

Bon estiu a tothom.


Cordialment,

Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Vacances de Secretaria


Us informem que entre els dies 22 i 30 de juny la secretaria de l’entitat estarà tancada per vacances. Per qualsevol urgència podeu telefonar a la presidenta de l’entitat, Sra. Núria Escudé.

Alfred Abad guanyador de la 30a edició del concurs la Sardana de l'Any


Ens plau informar-vos que Alfred Abad i Gascon, membre de l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, i sardanista de competició, ha estat el guanyador de la 30 edició del certamen la sardana de l’any. La composició guanyadora ha estat “Montblanc Capital de la sardana”, escrita per commemorar la capitalitat d’aqueixa població de la Conca de Barberà.

L’Alfred ha escrit més d’una quarantena de sardanes totes amb un molt bon gust musical i amb un estil propi que fa que les seves composicions tinguin un gran èxit entre el públic sardanista.

Felicitats en nom de la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Memòria 2018


Anuari 2018


Canvis a l'estructura del Campionat Infantil


Davant la impossibilitat per part de l’organització del concurs de Sils d’acollir el campionat infantil previst per al 2 de juny, i un cop arribats a un acord amb les 4 colles participants al campionat infantil, us informem que el primer concurs de campionat infantil tindrà lloc al concurs de Palamós que tindrà lloc dissabte 8 de juny a les 22:00 hores.


Informació del concurs de Canet de MarResolució del Comitè de Revesses 2018


Arrenquem la temporada 2019


Comencem una nova temporada amb les fotografies de la Cloenda dels campionats Territorials de Barcelona Ciutat i Comarques Barcelonines així com les classificacions del concurs Individual de Revesses celebrat a Cervera.

Tota la informació de la temporada 2018 i anteriors, la podreu trobar a l'apartat "Històric"

Des de la UCS, volem desitjar a totes les colles una molt bona temporada i molts èxits.