Última hora: Amb les noves mesures contra la COVID-19, molts programes de ràdio o actes anunciats a l'agenda poden haver estat anul·lats o ajornats.

 

Altres llocs on trobar CDs i material sardanista

A més de la Botigueta de la CSC, el nombre de llocs on pot trobar-se material sardanista és notable. Hem fet un recull dels que considerem més destacables:

 • Actual Records: És la pàgina de l'editora Picap. Disposa d'una categoria específica per als discs de sardanes, tot i que introduint termes com cobla i sardana al cercador, podeu trobar més continguts. Almenys en el moment d'escriure aquesta pàgina, l'enviament és gratuït per a comandes superiors a 60€ dins Catalunya, Espanya i Andorra.

 • amazon.es:

  • música: L'enllaç de l'esquerra us portarà als CD de música per a cobla, començant per les darreres novetats. El catàleg sardanista d'Amazon és molt gran i incorpora les novetats discogràfiques amb força rapidesa.

  • material divers: L'enllaç de l'esquerra us mostrarà tot el material d'Amazon relacionat amb la cobla, i aquest altre, tot el relacionat amb la sardana. Podeu trobar-hi CDs, llibres i productes d'allò més divers i, fins i tot, inesperat. Per aconseguir troballes, millor dedicar-hi temps, provar diferents mots de cerca i, avançar més enllà de les primeres pàgines de resultats. Les sorpreses estan garantides.

 • DiscMedi Blau: La seva categoria de discs de sardanes, cobreix molt més sardanes, i mostra directament tota la música de cobla. El seu web permet tant l'enviament per correu certificat com recollir el material a la seva seu, estalviant-se el cost dels ports. Els trobareu a la Ronda del Guinardó 59 de Barcelona, al costat de l'estació de metro d'Alfons X.

 • Disco 100: Una de les poques botigues físiques de discos que queden a Barcelona. Té un catàleg amb més de 115000 referències. Per tant, mereix una visita a les seves instal·lacions del carrer Escorial 33. El seu catàleg de música de cobla també és notable i podeu consultar-lo aquí, tant si voleu comprar per Internet, com si voleu informar-vos abans de visitar la seva botiga física.

 • eBay: El portal d'eBay és un recurs interessant per a les compres de discs antics i material de segona mà d'allò més divers. Tot i que també s'hi poden trobar discs força actuals, els costos d'enviament acostumen a ser massa alts per justificar la compra de discs recents.

 • Llibreria Catalana de Perpinyà: Especialment interessant per trobar algunes novetats editades a la Catalunya Nord. Fora de Catalunya Nord, cal recordar que els costos d'enviament seran alts, ja que es regeixen per tarifes internacionals.

 • Tritó Edicions: Botiga on es poden trobar tant partitures com CDs.